Pijn Reset Methode

Kom daadwerkelijk van je chronische klachten af met behulp van de Pijn Reset Methode!

✓ Wil jij ook van langdurige, of steeds terugkerende pijnklachten af?

✓ Wil je weer al je activiteiten kunnen doen zonder belemmerd te worden door je pijnklachten?

✓ Wil jij niet je pijn maar jezelf weer bovenaan zetten?

✓ Wil jij weten hoe ik je daar bij kan helpen?

Wat is de Pijn Reset Methode?

Een revolutionaire methode waarbij het blijvend oplossen van spanning- en pijnklachten bij chronische pijn centraal staat, door de onderliggende oorzaken aan te pakken. Spanning en pijn in het lichaam ontstaat namelijk niet zomaar en niet zonder reden. Waardoor het puur en alleen behandelen van het lichaam echt zelden de oplossing is!

Daarom staat de Pijn Reset Methode voor een totaalaanpak: naast het behandelen van de pijn met de nieuwste reset-technieken, ontvang je in het voortraject voorbereidende opdrachten en coaching en krijg je vele tools voor thuis om pijnvrij te blijven na het afronden van het traject. Hiermee blijf je pijnvrij, is dat niet precies waar jij naar op zoek bent?

Hoe ontstaat pijn- en spanning?

Pijnklachten kunnen bijvoorbeeld ontstaan door het overbelasten van spieren, meestal in combinatie met een verkeerde stand in de gewrichten. Ook leefstijl of omgevingsfactoren, zoals een ongezond voedingspatroon of slechte leefomgeving spelen een belangrijke rol. Normaliter zou je lijf dat met rust weer op moeten kunnen lossen. Echter, wanneer het zenuwstelsel overactief of verstoord is, dan kan dat ervoor zorgen dat de klachten chronisch worden.

Geloof het of niet, maar de meest voorkomende oorzaak van zo’n verstoring in het zenuwstelsel is vaak een gevolg van het (onbewust) onderdrukken van emoties en stress. Met name emoties zoals woede, boosheid, angst en verdriet worden vaak onderdrukt. Waardoor er een mentale en fysieke spanning ontstaan, met alle gevolgen van dien. Voor je het weet ben je 10 jaar verder en loop je constant met een pijnlijke, stijve gewrichten en spieren.

Gaat deze methode mij ook helpen?

De Pijn Reset Methode helpt bij vele klachten maar is niet geschikt voor iedereen. Heb je last van een of meerdere van de onderstaande klachten? Langdurig of steeds terugkerend?

 Pijnlijke of stijve nek

✓ Langdurige schouderklachten (zoals frozen shoulder)
 Midden- en lage rugklachten 
✓ (Spannings-) hoofdpijn of migraine

Fibromyalgie
✓ Oorsuizen
 Algeheel pijnlijk en stijf lichaam
✓ Uitstralingspijn naar de armen of benen

Ook kan een traject helpen bij anderen klachten zoals:

✓ Afwijkingen aan het skelet, b.v. hernia’s, vernauwing en slijtage.
✓ Auto-immuunziekten, b.v. reuma, artritis, artrose.
✓ Klachten aan het gezicht zoals kaak- oor- of kiespijn.

Deze klachten of een combinatie hiervan zijn verholpen met de Pijn Reset Methode!

WIL JE MEER INFORMATIE EN ERACHTER KOMEN OF DEZE METHODE OOK VOOR JOU GAAT WERKEN?

Vraag een GRATIS adviesgesprek aan en schakel mijn expertise in om dit samen uit te zoeken. In het gesprek van zo’n 60 minuten bespreken wij samen jouw klachten en de mogelijke oplossingen. Als deze methode niet passend is om jouw klachten op te lossen, dan zal ik dit ook eerlijk met je delen en andere tips geven.

Na dit adviesgesprek weet jij:

wat de echte oorzaak is van jouw klachten, 

wat jij er aan kunt doen om ze op te lossen

en welke stappen jij direct kunt zetten richting een pijnvrij leven!

Over mij

Mijn naam is Heleen Spelde-Fransens en ik was na vele jaren ervaring als Fysiotherapeut op zoek naar iets nieuws, een behandelmethode waarmee ik écht het verschil kan maken en mijn cliënten van hun klachten en pijn af kan helpen.

Mijn jarenlange zoektocht is nu uitgekomen bij de Pijn Reset Methode. 

Sinds mijn start als fysiotherapeut heb ik me steeds verder gespecialiseerd door het volgen van diverse opleidingen en cursussen om mijn cliënten steeds beter te kunnen helpen. Hiermee heb ik door de jaren heen een succesvolle praktijk opgebouwd. Maar er was een groep cliënten die ik niet voldoende kon helpen. Cliënten die van de ene naar de andere therapeut of arts uiteindelijk op de pijnpoli in het ziekenhuis belanden, veel medicatie gebruiken of zelfs in de ziektewet komen. Hoe help ik deze mensen en hoe voorkom ik dat de klachten weer terugkomen?

Hoe kan ik nu écht het verschil maken voor mijn cliënten? 

Hoofdpijn en migraine, wat heeft het mij vaak in de weg gezeten!

Voor, tijdens of na een wedstrijd, een gezinsuitje, een cursusdag, een warme dag of tijdens de menstruatie was ik vaak lamgeslagen door weer een migraine aanval en moest ik me op mijn werk één of enkele dagen ziek melden.

Medicatie, fysiotherapie/manuele therapie/chiropractie, neurologie, hormoontherapie, TENS, pijnpoli en nog vele andere opties heb ik geraadpleegd. Sommige behandelingen hebben iets geholpen, enkele hielpen tijdelijk en een aantal hadden geen effect.

Vele euro’s heb ik besteed om van mijn hoofdpijnklachten af te komen.

In 2020 kwam de opleiding van Tim van Orsouw een aantal keren op mijn pad. Een nieuwe aanpak voor chronische pijn, die ook mijn pijn zou kunnen verhelpen.

Ik was sceptisch. Waarom zou deze methode mij wél kunnen helpen, waar vorige behandelingen dit ook beloofden. Zou ik hier nog een keer weer zoveel geld in investeren?

Meerdere keren kwam de cursus ergens voorbij en in coronatijd organiseerde Tim een webinar online. Dit was mijn eerste echte kennismaking met de pijn reset methode. Na deze eerste webinar werd ik nog enthousiaster en ik volgde nog een tweede webinar.

In 2022 kwam de volledige opleiding nogmaals voorbij, mét het feit dat deze voor het laatst gegeven zou worden. Hierdoor werd het met korting gegeven. Sommige kansen komen maar één keer voorbij en die keer was nu! Dit was voor mij de laatste trigger wat voor mij de doorslag gaf om me in te schrijven voor de volledige cursus. Ik volgde de opleiding tijdens het pinksterweekend van 2022.

Zomer 2022 | En wat heeft het mij gebracht! Ik heb ontdekt dat ik verschillende vormen van migraine heb, terwijl ze dezelfde pijn veroorzaken. Ik ben het nog nét niet volledig kwijt, maar als ik een aanval voel opkomen, weet ik het binnen 2 minuten de kop in te drukken. Tijdens mijn laatste serieuze migraine aanval (begin juli 2022) was ik gelukkig maar 1 dag uitgeschakeld in plaats van de 3-5 dagen die ik gewend was. Mijn preventieve pijnmedicatie heb ik ondertussen kunnen afbouwen van 3x daags naar 0 (sept.’22) en ik heb al diverse uitstapjes, wedstrijden en evenementen mee mogen maken zonder pijn!

Een jaar later, voorjaar 2023 | Wat een jaar! Alhoewel ik een stressvol jaar had, had ik toch geen enkele migraine aanval meer! Ik kan weer onbeperkt hardlopen en mountainbiken, iets wat ik niet meer kon. Een cursusdag zonder hoofdpijn? Voorheen ondenkbaar en nu probleemloos! Een lange autorit? Ik draai er m’n hand niet meer voor om. En pijnstilling? Die heb ik volledig kunnen afbouwen naar 0, niets meer nodig!

Ik ben zo dankbaar dat deze opleiding op mijn pad gekomen is, niet alleen voor mij zelf, maar ook om jou er bij te helpen!

Wil jij ook je hoofdpijn/migraine klachten óf andere chronische klachten, zoals rugpijn reduceren, of er misschien wel helemaal vanaf komen en al je gewenste activiteiten weer kunnen doen? Sta jij open voor een volledig nieuwe aanpak en durf je net als ik ook te investeren in je gezondheid?

Wil jij ook net als ik weer helemaal in balans komen en de beste versie van jezelf (terug) vinden?

Maak dan NU een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek. Dan bekijken we samen wat ik voor jou kan betekenen!

A; “Ik had niet verwacht dat het zo’n invloed zou hebben op mijn gesteldheid. Ben vrij van pijn en voel me veel sterker en energieker”.
“Ik beweeg me veel meer doordat mijn lijf geen pijnsignalen meer afgeeft”.
“Ik slaap tegenwoordig erg goed en zit ’s nachts bijna niet meer in de kamer”.

A; “Het was voor mij een enorm bedrag en heb dit met liefde voor mezelf gedaan. Het heeft me gebracht tot waar ik nu sta. Een pijnloos lichaam wat ik echt niet had verwacht. Dat ik kan doen wat ik graag doe. Dat het me energie geeft. Dat ik zelf de tools in handen heb om bij klachten naar de oorzaak ervan te kijken. Dat geeft een enorme kracht en vertrouwen”.

Heleen Spelde-Fransens

Fysiotherapie Torenstraat

icon

Torenstraat 61

icon

9648 CS Wildervank

icon

06 - 1008 12 77

icon

info@fysiotherapietorenstraat.nl