Sport Fysiotherapie 

  • Directe hulp bij acute sportblessures.
  • Revalidatietraining bij/na een sportblessure, terugkeer naar eigen sport.
  • Samenwerking en contacten met meerdere sportverenigingen in de buurt van Wildervank-Veendam.
  • Geschikt voor zowel topsporters als amateursporters.

Sportfysiotherapie is bedoeld voor sporters die een blessure hebben opgelopen en zo snel mogelijk hun sportbeoefening weer willen oppakken. Dat kan sporten op amateurniveau zijn, maar ook topsporters kunnen daarvoor bij Fysiotherapie Torenstraat terecht.

Daarnaast is sportfysiotherapie ook geschikt voor mensen die op een andere manier een blessure hebben opgelopen of een operatie hebben gehad, waardoor ze op dit moment niet in staat zijn hun sport weer op te pakken.

Behandeling

Als sporter wil je zo snel mogellijk je sport weer oppakken. Het is belangrijk dit op een goede, verantwoorde en sportspecifieke manier te doen. Daarom stelt de sportfysiotherapeut samen met u een op u afgestemd behandelplan  op. De sportfysiotherapeut begrijpt wat er tijdens de sport gebeurt en analyseert de ontstane blessure. In het behandelplan komen sportspecifieke aspecten als co√∂rdinatie, snelheid, lenigheid, (snel)kracht en uithoudingsvermogen naar voren. Tijdens de behandeling wordt uw belastbaarheid getraind en wordt herhaling voorkomen door middel van het geven van blessurepreventie adviezen.

Naast een ruime oefenzaal beschikt Fysiotherapie Torenstraat over een eigen sportveld, waar ook sport specifieke oefeningen gedaan kunnen worden.

Met de meeste sportverenigingen in de gemeente bestaat een samenwerking.

Wilt u graag dat ik ook eens met uw sport mee kijk? Dat kan! Mail naar info@fysiotherapietorenstraat en vraag naar de mogelijkheden.

Of maak vandaag nog een afspraak door onderstaand formulier in te vullen.